menu

Inzendingen voor Anton Došen Scriptieprijs 2019

Op 11 april 2019 wordt voor de vijfde keer de Anton Došen Scriptieprijs uitgereikt (juryvoorzitter: prof. dr. Petri Embregts) aan de auteur van de meest vernieuwende masterscriptie op het gebied van mensen met een verstandelijke bepekring en psychiatrische en/of gedragsproblemen.

 

De Anton Došen Scriptieprijs is door de Stichting Vrienden van Nieuw Spraeland ingesteld, in samenwerking met Tranzo (Tilburg University) en STEVIG, onderdeel van Dichterbij. De scriptieprijs bevordert onderzoek naar de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en psychiatrische en/of gedragsproblemen (begeleiding, behandeling en diagnostiek) en wordt uitgereikt aan de auteur van de meest vernieuwende masterscriptie. Iedereen die een scriptie op dit gebied heeft geschreven in het kader van een universitaire master aan een universiteit in Nederland of België in het academisch jaar 2016/2017 en 2017/2018 komt in aanmerking voor de scriptieprijs.

 

Anton Došen Scriptieprijs (juryvoorzitter prof. dr. Petri Embregts) bestaat uit een geldbedrag van 5000 euro.

 

Aanmelden kan vanaf heden tot 1 november 2018. Meer achtergrondinformatie over de prijs, het reglement en waar de aanmelding aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor de prijs is te vinden op de website van de Anton Došen Scriptieprijs.